12 Kasım 2015 Perşembe

Banko Maçlar ve banko iddaa tahminleri!

Arjantin - Brezilya iddaa tahmini

Güney Amerika'nın 1 numaralı rekabeti 6 yıl aranın ardından ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek. Ev sahibi gruplara iyi başlayamadı ve forvette Messi ve Aguero eksikleri yanı sıra savunmada Zabaleta ve Garay'ın yoklukları gerçekten büyük handikap. Konuk takım hayal kırıklığı yaşadığı Dünya Kupası ardından yeniden gerçek kimliğine ulaşmış durumda. Brezilya'da Marcelo ve Ramires sakat Silva ise kadroya alınmadı. İki ekip en son 2009 'da Arjantin'in sahasında karşılaşmış ve maçı Brezilya 3-1 kazanmıştı. Zorlu mücadelede ben Brezilya'yı 1 adım önde görüyorum.

Şili - Kolombiya iddaa tahmini

Copa Amerika'yı müzesine götüren Şili oynadığı son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Dünya Kupasındaki havasını kaybeden Kolombiya son olarak Uruguay önünde de etkili olamadı ve 3-0 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Formda Şili sahasında 3 puana oldukça yakın.

Banko iddaa tahminleri her gün sitemizde yer almaktadır. Banko maçlar ve şikeli maçlar nelerdir, her gün nasıl ulaşırım gibi sorularınıza da cevap bulacağınız bir site oluşturduk.. Takip ederek kazanabilirsiniz!

Ekvador - Uruguay iddaa tahmini

2'de 2 yapıp başlayan iki takım kalelerinde gol görmediler. Ev sahibinde Valencia'lar oynamayacak, Uruguay'da da Luis Suarez yok. Aralarındaki son 6 maçın 5'i alt bitti. İlk yarı eşitliği muhtemel.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder