13 Kasım 2015 Cuma

14 Kasım Cumartesi iddaa tahminleri

14 Kasım cumartesi iddaa tahminleri ve banko kuponlar.. Hazır iddaa tahminleri kazandırmaya devam ediyor..

252 Vitoria Bahia - Ceara iddaa tahmini

Vitoria, Serie A'ya çıkma; Ceara ise kümede kalma mücadelesi veriyor.Son hafta America Mineiro deplasmanında gördüğü erken kırmızı kartın da etkisiyle fark yiyen Vitoria'nın silkelenmesi şart.Bu maç öncesi onları motivasyon anlamında etkileyebilecek bir başka konu ise 102 yaşındaki bir taraftarın özel olarak idmana katılarak, futbolculardan galibiyet sözü aldı.Rhayner ve Ramon cezalı, Robert'te cezalı.Ceara, Lisca ile adeta sınıf atladı. 5 maçtır üst üste kazanıyorlar, rekorlarını kırdılar.Mazola dışında eksikleri yok. Taraf bahsi riskli, 2.5 üstü denenir.


224 Nautico - Regatas iddaa tahmini

Nautico kötü oynayıp, Macae deplasmanından puan çıkarmasını bildi ve Serie A ümidini korudu. Sakatlığı devam eden Guilherme Biteco dışında tam kadrolar.Goianiense'nin ardından Parana'yı da deviren CRB ilk sezonunda hedefi olan kümede kalmayı başardı. Hatta bunun ötesinde gol kralı çıkarmaya da yakınlar. O isim Ze Carlos ile Danilo Bueno cezalı.Gerson Magrao'da sakat.Ricardinho, Isac ve Sergio Raphael ile de yollar ayrıldı. Rakibe oranla konsantre olmakta zorlanacaklardır.Nautico bir şekilde kazanmayı başaracaktır. 


223 Bragantino - Sampaio Correa iddaa tahmini

Bragantino, ateşli taraftarıyla çok iyi bütünleşen Ceara maçında yoğun baskı yedi ama maçın kırılma anı kesinlikle 2-0 gerideyken kaçırdıkları penaltıydı. Çünkü hücum denemelerinde vasatı aşamadılar.En golcü isimleri Jobinho'nun Eylül ayından beri skor üretemediğini belirtelim.Uzun süredir iç sahada sergiledikleri etkili performansla ilave eksiklerinin bulunmaması avantaj.Sampaio Correa, dengeli oyunuyla Goianiense'yi mağlup ederek; Serie A yolunda iddiasını devam ettirdi. Şimdi 3 puan gerisindeki rakibine en azından kaybetmeyerek saf dışı bırakmayı hedefliyor.8 gollü Jheimy'in sakatlığı sürerken başka eksikleri yok. Sao Paulo'da oynanacak mücadelede tercihim karşılıklı gollerden yana.

Banko maçlar ve iddaa yorumları her gün blogumuzda yer almaktadır.. Takip ederek kazanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder